10 dagen dieet – 5 kilo afslanken in 10 dagen met dit dieet

5 februari 2011 Geplaatst in Afvallen

Het tien dagen dieet, de naam zegt het al, is een dieet wat je voor tien dagen lang moet volgen. Hoe zit het in elkaar?

Wat is het?

Het tien dagen dieet is een dieet wat men tien dagen mag volgen. Je valt met dit dieet ongeveer vijf kilo af in tien dagen tijd. Bij deze vorm van het volgen van een dieet gelden natuurlijk regels. De eerste regel is dat je koffie, thee en water mag drinken, maar je mag hierbij geen suiker of melk gebruiken. De dranken mag je allen onbeperkt innemen. Je moet wel twee en een halve liter water drinken, dat is belangrijk om je lichaam te laten reinigen. Maar je moet ook eten. Je mag wel vlees eten, maar dan wel alleen maar mager vlees. Je moet dit vlees dan vetvrij braden. Hierbij mag je dan weer geen grote sneden bood eten, het moet volkorenbrood zijn. Hierbij mag je alleen margarine gebruiken.

Waar moet je op letten?

Bij het eten van het brood, mag je alleen maar magere vleesproducten nuttigen. Maar er zijn meer dingen die niet mogen, te denken aan mayonaise. Dit wordt vaak gegeten bij sla, maar je moet dan kiezen voor een andere dressing. Het is belangrijk dat je goed kijkt wat je op je brood gaat eten en waar je avondeten uit bestaat. Je dieet is goed vol te houden want je kunt prima variëren.

Wil je een kort dieet? Dan kun je kiezen voor het tien dagen dieet. Het geeft in slechts enkele dagen al resultaat en is zeker aan te raden voor mensen die snel resultaat willen zien. Je weet met dit dieet waar je het voor doet.

Delen met :

Plaats reactie

xHTML: Je kunt gebruik maken van deze tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>