Groen dieet

5 juni 2011 Geplaatst in Afvallen

Met het groen dieet eet je alleen groene groenten en fruit. Wat is het, en is het wat voor jou? Dit staan beschreven in onderstaand artikel. Ben jij iemand die groenten en fruit lekker vindt? Dan kan dit dieet wel eens voor jou geschikt zin. Lees snel verder en beoordeel het zelf.

Wat is het?

Het groen dieet is een vastenkuur in plaats van een dieet. De bedoeling is dat je ontgift, het zou helpen tegen reumatische aandoeningen, problemen met luchtwegen of chronische vermoeidheid. Bij het dieet doe je yogaoefeningen, om je bewust te worden van het lichaam, en om de bloedsomloop te verbeteren. Verder mediteer je en gebruik je helende klanken om te ontspannen, zodat je lichaam het eten goed kan verteren. Ook hoort er een bepaalde thee bij het dieet. Volgens het dieet verteer je het eten het beste tussen 12 uur ’s middags en 8 uur ’s avonds. Daarna gebruikt je lichaam 8 uur om het voedsel te verteren, en nog eens 8 uur om de reststoffen kwijt te raken. Het dieet duurt minstens 7 dagen, maar het kan tot 40 dagen duren.

Is het wat voor mij een Groen dieet?

Dit dieet gaat verder dan alleen je eten aanpassen. Je moet een beetje geïnteresseerd zijn in het spirituele om dit dieet te volgen. Het is niet bedoeld om af te vallen,  hoewel je dat door dit dieet wel zult doen. Maar het dieet is bedoeld om jezelf te reinigen en in evenwicht te komen met jezelf. Als je sceptisch tegenover het spirituele staat, dan doe je er verstandig aan toch een ander dieet te kiezen.

Groenten en fruit, het is allemaal erg gezond. Maar houd jij het ook vol om dit gedurende een aantal dagen te eten? Probeer het nu en beoordeel zelf of dat jij dit dieet aan kunt.

Delen met :

Plaats reactie

xHTML: Je kunt gebruik maken van deze tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>