Het 3D dieet of het designerdieet is een caloriearm dieet in combinatie met een proteïne dieet.

30 januari 2011 Geplaatst in Lichaamsverzorging

Het 3D dieet is een afkorting van het 3 dagen dieet. Dit dieet volg je zoals de naam al zegt gedurende drie dagen. Hoe ziet het er precies uit? Wat is het 3D dieet?  Het 3 dagen dieet, bekend geworden door Karl Lagerfeld. Deze man staat bekend als topdesigner. Hij verloor na enige tijd (ongeveer een jaar) 40 kilo. Dit komt mede door zijn persoonlijke begeleider, genaamd Dr. Jean Houdret. Het dieet wordt door hen aangeschreven als een gemakkelijk dieet als je op een gemakkelijke manier af wilt vallen. Normaal gesproken krijg je honger als je niet voldoende eten binnen krijgt, maar bij dit dieet is dat niet zo. Bij dit dieet krijg je een betere huid en spierstructuur. Kortom het dieet zit vol voordelen.

Hoeveel kun je afvallen?

Je kunt met het dieet in een maand tijd wel vijf kilo afvallen. Je kunt het op een rustige manier doen, mooi afslanken en beetje bij beetje je vet verliezen. Het is belangrijk als je dit dieet volgt dat je ook zorgt voor iemand die je kan begeleiden. Extra motivatie en ondersteuning zijn hierbij belangrijk. Je hebt iemand nodig waar je bij terecht kan als je het even niet ziet zitten, iemand die je er door heen sleept. Het drie dagen dieet is goed te volgen voor iedereen, als men er maar achter staat en zelfdiscipline heeft. Een steuntje in de rug is voor iedereen prettiger, je hebt het idee dat je er dan niet alleen voor staat.

Het dieet duurt maar drie dagen, dit kun je gemakkelijk volhouden! Wil je dus een dieet volgen en sluit dit dieet aan bij jouw wensen en mogelijkheden? Dan kun je vandaag nog starten met het 3D dieet.

Delen met :

Plaats reactie

xHTML: Je kunt gebruik maken van deze tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>