Het trainen van je seksleven. Beleef een heftiger orgasme!

5 november 2010 Geplaatst in Seksualiteit

Wist je dat je seks eigenlijk kunt zien als topsport? Seks is leuk, maar wie graag een heftiger orgasme wil beleven, kan het beste een workout doen om dit te verbeteren. Je kunt namelijk spieren trainen, zoals billen, benen, rug en buik, die allemaal bijdragen aan het hebben van goede seks.

Train je bekkenbodemspier

Wil je meer plezier ervaren van je eigen lichaam, dan kun je het beste je bekkenbodemspier gaan trainen. Als je weet waar deze zich bevindt dan kun je de spier tijdens de sex aanspannen om zo de intensiteit te verhogen, maar je kunt hem ook ontspannen als je pijn begint te voelen. Ook mannen die een erectie willen verhevigen of het hoogtepunt uit willen stellen kunnen dit voor elkaar krijgen door op het juiste moment de bekkenbodemspier te spannen. Als je eenmaal doorhebt hoe je deze spier moet gebruiken, kun je overal ongemerkt deze spier trainen. Het is een kwestie van wennen.

Op onderzoek

Als je nog niet goed weet welke spier je nu precies moet gaan trainen, kun je als vrouw zijnde voorzichtig met een vinger de schede ingaan. Probeer vervolgens door middel van je vagina in je vinger te knijpen en daarna gelijk weer te ontspannen. Kun je dit zonder het intrekken van je buik en / of zonder je billen aan te spannen, dan weet je dat je de juiste spier te pakken hebt om te trainen. Voor mannen geldt dat zij de bekkenbodemspier kunnen voelen door tijdens het plassen even een korte pauze in te lassen. We spreken hier met recht van een korte ‘plaspauze’. De spier die wordt gebruikt om de plas op te houden is de bekkenbodemspier.

Oefening

Hierbij geven we je nog een oefening voor het trainen van je bekkenbodemspier. Ga op een stoel zitten met je voeten plat op de grond. Zet je benen zo wijd mogelijk en houd je rug recht. Probeer met de anus, voor de man, en met de vagina voor de vrouw te knijpen. Als het goed is voel je je bekkenbodem omhoog komen, als het ware komt deze los van de stoel. Gebruik hierbij niet je billen of buik. Houd de spier drie seconden aangespannen en herhaal dit tien tot vijftien keer. Probeer deze oefening dagelijks driemaal te doen. Hoe vaker je oefent, hoe beter de resultaten zullen worden en dus hoe heftiger je orgasme zal gaan aanvoelen!

Delen met :

Plaats reactie

xHTML: Je kunt gebruik maken van deze tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>