Verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina's onder het domein

www.jimhumble.nl (hieronder verder aangeduid met 'deze website'):

Koc Ofis Hizmetleri Holding
Armada Shopping and Trade Centre
76263
Floors 09, Eskisehir Yolu No.6
06520 Ankara
Turkey


Contactmogellijkheden
email info|at|jimhumble.nl
tel +31 541 356319

Disclaimer
De informatie op deze site wordt met grote zorg samengesteld. Jim Humble NL kan echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortkomt uit, of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.jimhumble.nl. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van www.jimhumble.nl is verkregen. Jim Humble NL streeft er naar de site permanent beschikbaar te hebben. Voor de eventuele gevolgen van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de site kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard. Deze website bevat links naar andere sites. Jim Humble NL is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

De persoonlijke gegevens die u op de site invult of die u op een andere manier aan Jim Humble NL beschikbaar stelt, worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van het aangegeven doel, zoals het reageren op informatieaanvragen. Wij houden ons daarbij aan de van toepassing zijnde privacy wetgeving. De site van Jim Humble NL bevat links naar andere sites. Deze sites kunnen andere privacyregels hanteren.

De verkoper is geen gecertificeerde arts of gezondheidswerker en dient dan ook niet als zodanig gezien of benaderd te worden. Ziekte- of ziekenzorgverklaringen worden niet door de verkoper afgegeven, gezien dit illegaal is. De Mineral Solution is een waterreinigend product en is niet een erkend gezondheidszorg Solution, en is daarom ook niet bedoeld voor persoonlijke consumptie. Alle voorziene informatie is enkel voor wetenschappelijke doeleinden en NIET voor diagnose, voorschrijven, genezing of behandeling van welke ziekte dan ook, of ter vervanging van de raad en het advies van een gecertificeerd gezondheidswerker. Uitspraken of aanbevelingen op deze website of gegeven links zijn individuele gevallen en garanderen niet dat u dezelfde resultaten zult verkrijgen. U stemt in met het feit dat niemand, geen persoon of entiteit, verantwoordelijk of aansprakelijk kan worden gesteld voor enige vorm van verlies, schade of verwonding, veroorzaakt of beweerd te zijn veroorzaakt, direct of indirect, door de informatie op deze site. Wanneer u een ernstige medische aandoening heeft, raadpleegt u dan een gecertificeerd gezondheidswerker.

Wees er ook van bewust dat deze website links bevat naar websites van derden. Deze links zijn enkel en alleen voor uw gemak en ter naslag gegeven. De verkoper is niet verantwoordelijk voor de inhoud of producten van gelinkte sites of links op deze websites.