Diverse MMS Gebruikerservaringen

11 juni 2010:
Mevrouw A.: Resultaten bij Morbus Crohn
Morbus Crohn (chronische darmontsteking) is ongeneesbaar

Geachte heer, Ik heb nog een aantal dagen gewacht, omdat zich hier iets met betrekking tot MMS afspeelt. Het belangrijkste positieve resultaat voor mij is dat een vriendin van mij die aan Morbus Crohn lijdt na een MMS-kuur volkomen klachtenvrij was. Zij had daarvoor maandenlang infusen en Cortisone gekregen, die bij haar veel bijwerkingen veroorzaakten, maar niet tot vermindering van de heftige buikkrampen leidde. Na de MMS-kuur bezocht zij nogmaals haar arts en was klachtenvrij. Na een aantal weken, waarbij zij weer volledig in de stress van alledag was gedoken, reageerde haar lichaam jammer genoeg negatief. Zodra zij echter een kleine doses van zes druppels MMS nam, verdwenen de buikrampen onmiddellijk. Dit toont aan dat het niet alleen belangrijk is om de symptomen te bestrijden, maar ook na te gaan waardoor de ziekte ontstaat en wat ik in mijn leven moet veranderen. Ik ben zeer onder de indruk omdat Morbus Crohn eigenlijk ongeneselijk is en MMS binnen een week alle symptomen had bedwongen.

Ik persoonlijk heb diverse virusinfecties gehad die ik met uitsluitend eenmaal zes druppels MMS in de kiem kon smoren. Als de klachten dan nog steeds niet minder worden, dienen na een uur nogmaals zes druppels genomen te worden en dan is alles weer in orde. Nog een tip voor het innemen van MMS: ik heb het met veel vruchtensappen geprobeerd teneinde de Chloorsmaak niet te proeven, maar het beste werkt dit met Bananensap, omdat alle andere vruchtensappen zelf ook zuren bevatten waardoor de Chloorsmaak niet helemaal weg is. Ik ben twee jaar geleden met een kuur begonnen, te weten 2 x 15 druppels gedurende één week. Een paar vrienden van mij hadden na de kuur wonderbaarlijke genezingen: één had geen hooikoorts meer en een andere (zij rookte) kon weer beter ademen. Bij uitwendige behandeling verdwenen wratten en ik had een grote ontstoken insectenbeet aan mijn voet die na één dag genezen was. Als ik nog meer spectaculaire genezingen hoor, zal ik u hiervan op de hoogte stellen. Ik dank u voor alle moeite en vind het geweldig dat u, ondanks moordbedreigingen en andere tegenstand, doorgaat. Op korte termijn ga ik in Hamburg een praktijk beginnen als geestelijk genezingspedagoge en zal daarbij zeker MMS gebruiken. Ik wens u het allerbeste toe en veel succes.
Y.A.

25 maart 2010:
Mevrouw L. bericht: staphylococcus aureus

Al meer dan vijf jaar lijd ik aan staphylococcus aureus, een bacteriële infectie, hetgeen zich drie jaar geleden uitte in een heftige borstontsteking (en dat op 50-jarige leeftijd). Voorheen werd “alleen” mijn gezicht getroffen door de bacterie, hetgeen uiterst pijnlijk en moeilijk te behandelen is. Ik heb met Zilverwater en Manukahoning weliswaar goede resultaten bereikt, maar nooit de kwaal volledig kunnen opheffen.

Antibiotica heb ik na de borstontsteking nooit meer gebruikt, ook omdat de bacterie inmiddels resistent was geworden tegen antibiotica waardoor de bijwerkingen meer problemen gaven dan de kwaal zelf.

Vier weken geleden beval mijn arts mij MMS aan en dit was het begin van mijn onderzoek op internet. Ik heb het boek van Jim Humble gekocht en dit in mijn vakantie uitvoerig bestudeerd. Vorige week woensdag stond voor mij vast dat ik dit middel moest proberen.Ik ben voorzichtig begonnen met orale behandeling en heb mijn gezicht meerdere malen per dag ermee besproeid. De door de bacterie aangetaste delen werden kleiner, maar er ontstonden ook nieuwe etterende ontstekingen met name op de kin. Ik heb echter ook vastgesteld dat de gezonde huid geen enkele reactie vertoonde. Nadat op vrijdagavond de huid van mijn onderste gezichtshelft compleet afschilferde, heb ik een bad genomen met 20 druppels MMS en activator. Zaterdag en zondag ben ik doorgegaan met het besproeien van mijn gezicht en heb daarbij ook zowel ´s ochtends als ´s avonds zes druppels ingenomen. Ik voelde mij ontzettend moe, maar had verder geen last van bijwerkingen. Als huidverzorgingsproduct gebruik ik Goudsbloemzalf. Vandaag kwam mijn tweede bestelling MMS aan (ongelooflijk de snelheid waarmee het product zelfs tot over de grens wordt afgeleverd, waarvoor dank) en ik heb ´s avonds volgens voorschrift een capsule opgelost en op mijn gezicht aangebracht. Mijn gezicht is nu voor 99% in orde (Jammer genoeg heb ik wel mijn jack met het besproeien bedorven. Op mijn jack bevinden zich vlekken die er niet meer uitgaan, maar dat neem ik voor lief als hiermee mijn lijden voorbij is). Dit zou men in de gebruiksaanwijzing bij de uitwendige behandeling als waarschuwing moeten opnemen!!!

Na slechts één week was het resultaat verbluffend. Mijn familie, die uitsluitend vertrouwen heeft in de farmacie, kon het nauwelijks geloven….

P.S.. Ik heb deze bacterie een tijd geleden opgelopen tijdens een operatie in het ziekenhuis….geen commentaar en geen bewijs. Tot die tijd was ik een gelukkige vrouw die graag naar zichzelf in de spiegel keek. Maar na deze lijdensweg en het gebruik van MMS zal ik zeker weer gelukkig worden.!
Dankuwel

24 maart 2010:
de heer R. bericht: Voetschimmel

Nadat ik dankzij MMS de huidkanker in mijn gezicht de baas ben geworden, besloot ik ook de strijd aan te binden met mijn trouwe voetschimmel, die zich op de buitenkant van mijn linkervoet had gevestigd. Ik heb dit voetschimmel 40 jaar geleden in een zwembad opgelopen en sindsdien tevergeefs geprobeerd van deze parasiet af te komen. Dat het voetschimmel is werd in een laboratorium door middel van een kweek van de schimmel vastgesteld.

Noch zogenaamde speciale zalven, noch eigen urinetherapie, bakpoeder of azijn konden de schimmel overwinnen, doch slechts op zijn hoogst voor korte tijd indammen. Een dermatoloog schreef mij ter behandeling een teerachtige substantie voor waarmee ik de aangetaste plekken moest insmeren. Dit heeft uitsluitend geleid tot het weggooien van mijn oude sokken en beddengoed, maar niet tot het verdwijnen van de schimmel. Een andere specialist had het lumineuze idee om alle sokken, schoenen, baddoeken en beide voeten met Formaldehyde te behandelen en één nacht in plasticzakken te verpakken. De Formaldehyde heb ik onmiddellijk in de vuilnisbak gedaan waarmee mijn voeten deze kankerverwekkende therapie bespaard zijn gebleven. Deze behandeling zou waarachtig betekend hebben de duivel met Beëlzebub uit te drijven.

Het gebruik van dure medicinale zalven zoals Lamisil, Canesten etc.leidde, ondanks wekenlange behandeling, het koken van de sokken en baddoeken, het aanschaffen van nieuwe schoenen en het veranderen van het voedselpatroon zoals het afschaffen van zoetigheden en alcohol, niet tot het verdwijnen van de voetschimmel, hoogstens tot een kortstondige indamming van de kwaal. Dat is echter niet het doel, omdat men op den duur met het smeren en de aanschaf van dure zalven wil stoppen.

Steeds ontbrak het bij al deze behandelingen aan een juiste reactie of het verdwijnen van de schimmel. Ik wist precies op welke plekken de schimmel zich had ingenesteld en bij welke ideale omstandigheden de schimmel weer zou opduiken. Dit spelletje had ik tenslotte al meerdere malen meegemaakt.

Mijn laatste hoop was tenslotte gevestigd op MMS. Ik had weliswaar gelezen dat MMS bij sommige voetschimmels niet hielp (helaas was verzuimd de soort voetschimmel te vermelden), maar in tegendeel de voetschimmel juist stimuleert (men moet zich dat niet voorstellen), maar ik wilde geen enkel middel onbeproefd laten. Omdat wij, mijn vrouw en ik, gedurende vier maanden in Azië overwinterden, hadden wij bijna geen zoetigheid of alcohol genuttigd. Daardoor had de voetschimmel zich na drie maanden teruggetrokken, men kan ook zeggen verstopt, en was alleen nog maar herkenbaar door witte afgestorven huid aan de voetzool en hiel. Het klimaat, de teenslippers, het droge hete zandstrand en het zoute zeewater bevielen de schimmel waarschijnlijk ook niet. Maar ik wist dat het op zijn kansen (lees: betere levensomstandigheden) wachtte om weer uit te kunnen breken. Als ik thuis zou zijn geweest en warme winterschoenen had gedragen, zou dit zeker gebeurd zijn.

Zeven dagen geleden begon ik dus de beide plekken aan te pakken door ze met MMS te behandelen, namelijk ’s morgens en ’s avonds met pure MMS. Na elke behandeling met MMS proefde ik na korte tijd zelfs de smaak ervan in mijn mond. Reeds de tweede dag begon de huid te jeuken en wist ik dat de voetschimmel weer begon op te spelen. Onmiddellijk heb ik de plekken weer behandeld met MMS, te weten vier keer op de tweede en derde dag. Op de derde dag werden beide plekken vuurrood, terwijl de huid eronder donker kleurde en er op vier plaatsen blaasjes ontstonden, die opensprongen en waaruit een helgele vloeistof kwam. Ik dacht en hoopte dat dit afgestorven schimmelcellen waren. Na de derde dag begonnen de behandelde plekken als vuur te branden en leek het alsof er hete naalden in werden gestoken. De pijn bleef ook gedurende de nacht aanhouden, maar één ding wist ik zeker: MMS bracht iets teweeg. Op de vierde dag was het zo erg, dat ik niet meer op de getroffen voet kon staan en op één been moest rondhuppen. De pijn was het ergst wanneer ik vanuit lig- of zithouding opstond en het bloed terug in mijn voet stroomde. Op de vierde dag deed ik nog een keer MMS op de plekken, waarna deze begonnen te jeuken en ik wist dat daar de schimmel dus nog actief was. Op de vijfde dag was de jeuk verdwenen, het brandde en stak ook bijna niet meer, de blaasjes waren opgedroogd, er was geen sprake meer van vocht, alleen erop staan ging nog niet zo goed. Op de zesde dag kon ik bijna zonder problemen op mijn voet staan, maar uit de grootste en donkerste plek kwam weer geel vocht. Daarover was ik verheugd. De troep moest eruit. De zevende dag was, ondanks lang in zee te zijn geweest, alles opgedroogd en ik zou in twee tot drie dagen weer met zwemvliezen kunnen snorkelen. Alle wonden genazen zonder problemen. Ik kon wel jubelen van geluk!

Met een zekere portie haat en tegelijkertijd innerlijke tevredenheid bekeek ik mijn voet. Vandaag, de achtste dag van de behandeling, zijn de rode plekken flink geslonken. Eindelijk, na zoveel jaren, heeft mijn voetschimmel het loodje gelegd. Nu moeten alleen de wonden nog genezen en zoals het er nu naar uitziet zal dit niet meer lang duren. Ik hoop dat deze penetrante, verschrikkelijke en lelijke voetschimmel eindelijk overwonnen is.

Over het verdere verloop of beter gezegd de overwinning zal ik u nader berichten.

Als blijkt dat mijn voetschimmel nog steeds niet volledig weg is, zal ik uw advies opvolgen en mijn voet met de genezende aarde „Aztec Secret Indian Healing Clay„ behandelen en tegelijkertijd Grapefruitpittenextract en Zilverzalf gebruiken. Hierop zal dan mijn allerlaatste hoop gevestigd zijn.

Het zou interessant zijn te onderzoeken of tussen het verschijnen, althans het uitbreken, van voetschimmel en huidkanker een samenhang bestaat. Misschien zijn hier dezelfde virussen of bacteriën actief.

U, mijnheer Humble, willen mijn vrouw en ik nogmaals hartelijk bedanken voor het bekend maken en het op de markt brengen van MMS.

Met vriendelijke groet,
H.R.

5 februari 2010
Mevrouw N.
Heupartrose

Allereerst hartelijk dank voor het mooie cadeau dat ik bij mijn bestelling mocht krijgen. Ik ben nu 1,5 week geleden begonnen met de druppels. Ik mankeer gelukkig niets ernstigs, mijn enige zwakke punt is artrose in der heup,die ik echter met voldoende beweging en het poeder van de Groene lipmossel binnen het “oranje” gebied kan houden. Bovendien was ik licht verkouden toen ik met de behandeling begon, die echter de volgende ochtend al weer over was…..GELUKKIG. Ik vermeerder het aantal druppels zeer voorzichtig door elke drie dagen een druppel meer te nemen en ben nu bij 2 x 5 druppels.

MMS2 laat ik nog even achterwege (ik heb de tweede dag een capsule geprobeerd maar daarvan werd ik onwel), dus eerst maar met MMS1 proberen. Sinds vier dagen is mijn heup als nieuw. Ik kan het zelf bijna niet geloven. De lichte weerstand bij het lopen is weg , mijn benen voelen niet meer zoals gewoonlijk moe aan. Ik kan ‚s avonds zonder jeukende benen op de bank relaxen. Het is ongelooflijk. Ik was afgelopen weekeinde zelfs twee keer op een vier uur durende tocht door de sneeuw en voelde mij fit als een hoentje…. mijn man kon het niet geloven. Ik ben dolblij.

Ik heb het nog niet op mijn huisdieren uitgeprobeerd, omdat zij op dit moment niets mankeren. Ik ben een tegenstander van inentingen en daarom zijn mijn huisdieren ook niet ingeënt. Echter, nu ik MMS heb, geeft mij dit een zeker gevoel.

Met vriendelijke groet,
Mevrouw N.


hoog