Online hulp voor
verslaafden

Aangepast zoeken

HOME    VERSLAVING    BEHANDELING    KLINIEK    CONTACT

HOME

Bent u verslaafd aan alcohol & drugs en zoekt u hulp?
Wilt u weten welke behandeling het best bij u past?
Zoekt u informatie over een kliniek of (dag)behandeling?
Of zoekt u informatie over verslaving in het algemeen?

Dan is de website www.Junkie4junkie.nl voor u gemaakt!
Hier word u op weg geholpen in het doolhof van de verslavingszorg. Alles wat met verslaving te maken heeft overzichtelijk voor u gepresenteerd.

Het is wel zo netjes om mezelf even voor te stellen: Ik ben Thijs en ik ben alweer 16 jaar verslaafd. Na meerdere opnames in diversen klinieken ben ik op het moment dik 1 jaar clean. Als ervaringsdeskundige in drugs probeer ik met de website Junkie4junkie.nl verslaafde lotgenoten te helpen. Op deze website help ik u de weg te vinden naar een clean leven. Geef nooit op! Ook kunt u hier alles te weten komen over o.a. alcohol & drugs verslaving. Maar natuurlijk ook over alle andere verslavingsvormen.

Wilt u afkicken en verder clean door het leven gaan? Dan heeft u een behandeling nodig. Misschien zelfs wel een opname. Dan wilt u natuurlijk weten welke klinieken er zijn en welke behandeling het beste bij uw situatie past. Daar ga ik u bij proberen te helpen! Via deze website vindt u snel & overzichtelijk de weg naar hulp. Alle klinieken en instanties overzichtelijk voor u op een rij. De eerste stap naar een clean leven. Ook vindt u hier informatie over diverse klinieken & behandelingen door het hele land. Ook voor u zit er een behandeling bij! Ik hoop u te motiveren om te stoppen met drugs en/of alcohol! Ik kan u helaas niet helpen als hulpverlener. Wel kan ik u als ervaringsdeskundige adviseren, de weg wijzen, mijn ervaringen delen en tips geven. maak hier de eerste stap naar hulp !!! Niemand kan dit alleen!

U kunt mij natuurlijk altijd mailen voor opmerkingen en/of vragen. (zie ook de contact pagina)

Verder

Aangepast zoeken

HOME    VERSLAVING    BEHANDELING    KLINIEK    CONTACT