[NMe-LINK] [STEUNPUNT] [NME-AANBOD] [PROJECTEN] [AGENDA] [LINKS] [PERS] [CONTACT] [OPROEPEN]

 

OPROEPEN

Wie wil ook gepersonaliseerde agenda's van gerecycleerd papier?

Interesse om schoolagenda's van gerecycleerd papier, op maat van uw school , aan te bieden aan uw leerlingen? In het kader van de Milieukoopwijzer actie Groen Bestek zoeken de gemeentelijke BuSo uit Opwijk, scholengroep 8 van het Brussels Gewest en BSGO De Buurt uit Schaarbeek naar scholen die ook milieusparende agenda's willen aankopen.

Gepersonaliseerde agenda's op gerecycleerd papier zijn niet zo makkelijk te vinden. Daarom zoeken deze drie Groen Bestek deelnemers andere scholen om samen een bestelling te plaatsen. Ze hopen door samen te werken aan een grotere oplage te komen en zo een betere prijs te bedingen bij de drukkers.

De agenda zou bestaan uit een gepersonaliseerde kaft en een 16-tal pagina's op maat van de school, met bijvoorbeeld het schoolreglement. Uw school krijgt dus voldoende ruimte om een deel van de agenda naar eigen behoefte in te vullen. De overige pagina's met lessenroosters, vakken, leerkrachten en bijzondere toelatingen zijn dan voor elke school volgens het zelfde ontwerp. De gemeentelijke beroepsschool uit Opwijk coördineert de opmaak van de agenda voor het secundair, BSGO De Buurt neemt deze taak op zich voor de agenda van het basisonderwijs.

Deze milieusparende agenda is het ideale instrument om aan leerlingen, leerkrachten en ouders duidelijk te maken dat milieuzorg op uw school niet bij loze woorden blijft. Bent u geïnteresseerd om mee te stappen in dit initiatief? Laat dan uw contactgegevens achter via info@milieukoopwijzer.be.
 

 

   
 top | terug | sitemap