Spiritueel weekend:"Gids je leven en spiritualiteit"Het medium Johan Lindeman organiseert van vrijdag 22 tot en met zondag 24 augustus een spiritueel weekend. Je verblijft met een groep van maximaal 10 deelnemers in een gezellige bungalow, genaamd "de Eekhoorn".

Waar is de locatie?
De bungalow ligt in één van de oudste natuurlandschappen van Nederland, het Drents - Friese wold. Het is een gevarieerdgebied met bossen, heide, stuifduinen, vennen en weidelandschappen. De mooie Drentse dorpen Diever en Dwingeloo liggen in de directe nabijheid van onze bungalow.


Voor wie is dit weekend bedoeld?

Dit weekend is voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit en paranormale onderwerpen en de ontwikkeling hiervan. Het is een weekend om te ontdekken, nieuwe mensen te leren kennen en even weg te zijn uit de drukte van alle dag.

Wat doen we het weekend?
Dit weekend bestaat uit allerlei thema's en onderwerpen. Het programma is interessant voor zowel de beginner op het spirituele pad als voor de gevorderde. Hieronder volgt een inhoudelijk overzicht van het weekend.

Vrijdag
Je wordt om 16:00 uur verwacht bij de bungalow. Je wordt dan wegwijs gemaakt en een ieder kan dan even zijn spullen inruimen. Wanneer dit klaar is, beginnen we aan een leuke voorstelronde. Dit gebeurt aan de hand van een voor ieder persoonlijk boodschapkaartje dat ik en mijn gidsen voor je hebben geschreven.

Vervolgens gaan we eten. Dit eten zal bestaan uit groente- en tomatensoep met stokbrood, etc.

Na het eten maken we een boswandeling waarbij we ergens in het bos gezamenlijk een korte meditatie doen.

Deze avond wordt om ca. 21:00 uur afgerond. Vervolgens kun je op het terras of in de bungalow wat drinken met elkaar, naar gelang je voorkeur en natuurlijk de weersomstandigheden.

Zaterdag
Zaterdagochtend word je om 09:00 uur verwacht bij het ontbijt. We starten dan de dag met een gebed/meditatie gericht op wat de dag brengt. Vervolgens gaan we ontbijten.

Daarna hou ik een privé-consult met elke deelnemer. Je mag dan je persoonlijke vragen stellen die ik en mijn gidsen zullen beantwoorden.

Terwijl dit gebeurt is er op een andere plek in of bij de bungalow een bijzondere discussie aan de gang. In een mandje liggen diverse enveloppen met allerlei thema's. Om de beurt pakt iedereen een kaartje uit de enveloppe en met de groep kun je dan praten over bepaalde stellingen. Een voorbeeld:" Hoe moet je vergeven?".

Nadat iedereen zijn consult heeft gehad, beginnen we aan de lunch.

Na de lunch ga ik het een en ander vertellen over gidsen en begeleiders en welke rol zij kunnen spelen in ons leven. Vervolgens gaan we onze eigen gidsen ontmoeten en hiermee ook leren communiceren. Wat voor twijfels kun je tegenkomen? Hoe weet je zeker dat je met je gids praat? Wat is werkelijkheid en wat niet, et cetera.

Het avondeten bestaat uit een rijstbuffet.

Na het eten behandelen we het thema emoties. Om innerlijke evenwicht te bereiken is het belangrijk dat we ons bewust worden van al onze emoties en vooral om deze niet af te keuren! Je leert op diverse manieren wat er zich in je innerlijke afspeelt. O.a. door middel van tekenen en schrijven. We kijken naar vastgeroeste overtuigingen en hoe we deze kunnen omzetten tot motiverende en ondersteunende gedachtes.

Om de zinnen even te verzetten, houden we hierna een boswandeling.

Het einde van het gezamenlijke programma zal zo rond 21:00 uur zijn.

Zondag
Na het ontbijt, aanvang 09:00 uur, beginnen we met het leren voelen van energie dat nodig is voor spirituele healing. En.... hoe open je handchakra's (chakra's zijn energiepunten ). Hoe ontvang je kosmische ( universele ) energie en hoe geef je dit door. Hoe kun je jezelf behandelen en hoe behandel je een ander. Je gaat op elkaar oefenen om deze energie aan elkaar door te kunnen geven.

Na de lunch lopen we weer even door het bos, ook om een meditatie te doen.

Bij terugkomst hebben we het over het innerlijke kind en het helen ervan. Het innerlijke kind is het meest verwaarloosde deel in ons zelf. De eerste stappen op weg naar genezing doen we door middel van visualisaties.

Na het avondeten, bestaande uit aardappelen, diverse groente en vlees, is een ieder vrij om te doen wat hij of zij wil. Uiteraard bestaat de mogelijkheid iets gezamenlijks te ondernemen. We zullen dat, afhankelijk van de belangstelling, op het laatste moment beslissen.

Maandag
Om 10:00 uur word je verwacht bij het ontbijt en daarna maken we een korte, frisse, boswandeling. Bij terugkomst kun je allerlei vragen stellen over bijvoorbeeld: dromen, spiritualiteit of onderwerpen op het persoonlijke vlak.

Na de lunch gaan we verder met het onderwerp gidsen. Je kunt dan al je vragen omtrent gidsen stellen. En er wordt uitgelegd hoe je het contact kunt versterken, ook ná dit weekend! Waar je ook bent in het leven, je zult vergezeld zijn van deze waardevolle vriend(in).

Hierna sluiten we het weekend af en dat zal zijn rond 16:00 uur.

Wil je deelnemen?
De kosten van dit weekeinde bedragen: € 350 p.p. Dit is inclusief alle overnachtingen, maaltijden en drankjes.

Je kunt je opgeven via telefoonnummer: 0512-843979 of 06-

Nadat je de deelname hebt opgegeven, krijg je een aanmeldingsformulier toegezonden. Dit formulier stuur je volledig ingevuld retour. Vóór vrijdag 25 juli a.s. dient de aanmelding binnen te zijn alsmede de bijdrage te zijn ontvangen. Vanaf dat moment ben je als deelnemer aangemeld. Bij annulering van deelname ná 25 juli a.s. wordt € 175 annuleringskosten in rekening gebracht.

 

Je kunt je NU al aanmelden, want……………………vol is vol!

 

 Johan Lindeman onder andere bekend van:

Televisie:
Een beetje Bridget van BNN, hierin vertelde ik over de films zoals sixth sense en over een nieuwe film die nog in Nederland moest uitkomen. De opnamens werden gedaan in de Grote kerk in Amsterdam.

Life is like a box of chocolate's van de KRO.
Hier maakte de KRO een reportage over mij en over mijn werkzaamheden als medium en healer.

Radio:
BNN Jacuzzi. Hier had ik een uur lang een gesprek met Marjolein Dekkers ( voormalig tv presentatrice ) over geloof en geloofsovertuigingen. Ik vertelde hoe ik tegen geloof aan keek vanuit een spiritueel oogpunt.

BNN United met Claudia de Breij. Hierin vertelde ik waarom ik tegen ben op het voorspellen van de toekomst.

YORIN Jensen in de Ochtend. Hier had ik een interview over mijn werk. Wie Jensen in de ochtend wel eens luisterd weet dat dit niet een standaard interview was :).

Daarnaast heb ik veel gestaan in regionale dagbladen, tijdschriften zoals nieuwe revu, panorama, paravisie, spiegelbeeld etc. En ook bij regionale radio stations.