• Pentax Digital Camera

  • Pentax Digital Camera

  • 960 Teus en Els

  • Teus en Marloes naast stuurrad

Voluit Leven vanuit Innerlijke Rust

Marloes van der Kamp & Teus van der Stelt geven yoga, meditatie en bewustzijnstrainingen om een bijdrage te leveren aan een liefdevolle samenleving. Zij helpen mensen voluit te leven vanuit innerlijke rust.

In hun trainingen werken zij als procesversnellers en zij worden hierin ondersteund door de locatie. De trainingen van Andere Boeg worden door Teus of Marloes gegeven en waar het nodig is in het programma door beiden.

Schip Andere Boeg is een bijzondere plek, waar het leven stroomt. Het biedt een perfecte ondersteuning voor proceswerk. Je zult je er snel thuis voelen.

Wat zeggen cursisten na een training op Andere Boeg? Bekijk de video’s hieronder:

* Wil je ook meer voluit leven vanuit innerlijke rust? Meld je dan nu aan voor de gratis online meditatiecursus en tweewekelijkse tips (rechtsboven in deze pagina)

*Geef je nu op voor de zomerweken

Marloes en Teus bieden trainingen met diverse lengtes. Om kennis te komen maken ben je van harte welkom op een trainingsdag. Je kunt in 2014 elke maand meedoen met een meditatieweekend met yoga en meditaties rond een thema als ‘liefde en vertrouwen’, ‘mantra’s en klank’, ‘de vitale levensenergie’, ‘de ruimte in het NU’ of ‘Chakra’s’. De retraite met Oud en Nieuw is een 5-daagse en in de zomer kun je één of meer weken vakantie vieren op Andere Boeg.

We hebben ook bijzondere samenwerkingen. Onze week “4-de-zomer” is een co-productie met Michael en Mathilda en resulteert in een verrassende, speelse week met dans, theater, yoga en meditaties. En samen met Wouter en Ingrid ontwikkelen we een prachtige training met meditaties, Zijn, muziek en hartcoherentie. Deze zal in het najaar gaan plaatsvinden.

Daarnaast zijn er nog andere activiteiten op Andere Boeg, met de 4-daagse in Nijmegen bieden we slaapplaatsen aan voor wandelaars en voor trainers die meerdaagse trainingen geven is ons schip ook te huur.